Prieten nou – marincristian.ro

elephant

elephant

Probabil toata lumea isi lauda activitatile de genu “am facut, am lucrat, am implementat, am inventat” cu cutarescu sau xulescu, cu prietenii mei, cu colegii mei ..etc.
Intotdeauna este vorba de vechii prieteni, vechile cunostinte, vechii colaboratori sau parteneri.
Eu am aceasta viziune – si de data asta o sa zic “noul prieten, noua colaborare, noua mea cunostinta..”
Este vorba despre www.ciupanezul.ro. Ne-am cunoscut printr-un prieten vechi, (reclame-tv.ro) si pot sa zic ca este un nou prieten de calitate.
M-a ajutat mult in anumite situatii recente la care nu m-am descurcat, si pentru ca este “o noua colaborare” ma va ajuta si in viitor.
Inca nu ne cunoastem personal, si nu aschimbat numere de telefon, dar am avut lungi ore de chat, discutii simple de la “de unde esti, la ce esti student, cu ce te ocupi..etc” pana la a avea incredere in mine sa-mi dea userul si parola de la niste situri.  Puteam sa ii “trag o teapa” de zile mari – sa ii stric tot acolo. Sa fac magarii mari. Dar uite ca el, ca si mine a considerat ca sunt “un nou prieten, o noua colaborare” si nu a fost sceptic, a avut incredere in mine de la inceput.

De asemenea si eu vis-a-vis de el, i-am inmanat parola de administrator de la blogul meu pentru a ma ajuta in niste lucruri si nici el nu mi-a sabotat blogul.

Imi place f. mult blogul lui. Are continut f. interesant (desi jocurile nu ii merg, dar a promis ca isi face timp sa le repare)

 

The Elephant

 

Merita vazut!
Adresa lui este: http://www.marincristian.ro/

 

Iti multumesc, ca esti prieten cu mine si cu proxima ocazie o sa bem si-o bere!

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *